Autentisk Oktoberfestkostyme

Det rette kostymet og en tradisjonell bekledning til Oktoberfesten er altavgjørende. Oktoberfeststemningen kommer nemlig for alvor til sin rett når mennene tar på seg de klassiske lederhosene og autentiske tyrolerhattene, mens damene bærer de flotte Dirndl kjolene.

Tradisjonelle Lederhosen

Tradisjonelle lederhosen er den mest populære bekledningen som folk går med i München når det er Oktoberfest. Så hvis dere skal på guttetur og deltar i folkefesten, er et par ekte lederhosen et must.

Lederhosen finnes i utallige varianter og i mange forskjellige prisklasser. Hvis du ikke har intensjoner om å bruke kostymet mer enn én enkelt gang, kan du enkelt finne et par billige Lederhosen som likevel ser bra ut.

Du kan bruke lederhosen til alle Oktoberfester. Kombiner de tradisjonelle lederhoseen med en rutete bomullsskjorte og et par tyrolersko for et gjennomført kostyme. Så er du klar til å drikke skummende øl i lange baner, spise lune saltkringler og danse på bordene til Schlagerhits hele kvelden.

Oktoberfestkostymer til menn

Hvis du ikke tar deg selv altfor høytidelig, er morsomme oktoberfestkjoler perfekt til deg som tør å troppe opp i annet enn de kjente brune lederhosene.

Alt ligger i detaljene. Fullfør Oktoberfestkostyme med eksempelvis en vest, tykke hvite strømper, butterfly eller merker med tyrolermotiver.

Til Oktoberfest er hatter det perfekte tilbehør. Disse finnes i både elegante og komiske varianter, slik at de passer til enhver smak og stil. De autentiske kjegleformede filthattene er utrolig behagelige å ha på, men går du etter et litt mer stilfullt look, er den tradisjonelle tyrolerhatten med fjær og snørebånd et veldig populært valg.

Hos Festtema.no har de samlet all den beste temautkledningen du trenger for å kle deg helt korrekt på Oktoberfest. Se deres store utvalg av oktoberfestkostymer til menn, hvor du blant kan finne de tradisjonelle Lederhosen og autentiske oktoberfesthattene.