Flotte wallstickers for barnerommet

Et barnerom trenger mer enn bare møbler for å bli koselig, morsomt og personlig. Du og barnet ditt kan sette deres helt eget preg på rommet ved å tilføre små pynteting, detaljer og dekorasjoner som gjør rommet unikt og inspirerer til lek og moro. Her er wallstickers en helt opplagt løsning. Det er en type klistremerker som kan settes opp på veggen, eller alternativt på skap, speil eller andre overflater. Wallstickers er et super alternativ til å male veggen, sette opp bilder eller plakater, fordi de er enkle å feste på veggen og enkle å fjern igjen – uten at det etterlatter merker. Derfor er det perfekt for et barn som vokser fort og hurtig skifter interesse.

Hos Kidsparadise.no finner du et stort utvalg av herlige wallstickers for barnerommet. Her finner du blant annet wallstickers med de klassiske Disney figurer som Donald og Dolly Duck eller de fine prinsesser. Eller hva med wallstickers fra noen av de nyere tegnefilmer som Frost eller Biler? Du kan også finne mer generelle wallstickers som ikke henviser til noen spesifikk film eller figur. Få kule biler og tog på veggen, pynt opp med stjerner og andre søte figurer, eller ha masse morsomme dyr til å pynte på rommet. Skal du pynte en større vegg er det opplagt å velge det flotte verdenskortet eller kanskje et herlige prinsesseslott? 

Slik finnes det altså masse muligheter til å dekorere barnerommet med wallstickers for å gjøre det koselig og personlig, og du kan helt sikkert finne noen favoritter. Besøk Kidsparadise.no sammen med barna dine og velg ut de wallstickers som vil passe perfekt til deres hjem. Uansett hvilke du velger, så er du garantert høy kvalitet og wallstickers som er enkle og feste, og som holder lenge. Du får i tillegg super service og lave priser på hel sortimentet.