Gitarer til alle musikere

Gitarer er primært kjent som et musikkinstrument i et utall av musikksjangre som blues, country, flamenco, folkemusikk, jazz, hard rock, heavy metal, punk, reggae og mange flere. Tradisjonelt produseres gitaren i tre med enten stål- eller nylonstrenger. I dag brukes den klassiske gitaren ofte som et soloinstrument.

Når du skal velge gitar skal du først og fremst bestemme deg for om du vil ha en akustisk modell med nylon (spansk gitar) eller stålstrenger (western gitar), en elektrisk utgave eller en halvakustisk variant.

Den akustiske gitaren finnes blant annet i den klassiske spanske gitarmodell. Denne er spesielt velegnet til nybegynnere fordi den er lett å holde og har myke strenger. Er du en aktiv gitarist er Chateau-gitarer med fremragende lyd eller stålstrenggitarer med innebygget pickup et godt valg.

El-gitar gir elektronisk lyd og kan kobles til forskjellige forsterkere, effektpedaler og effektprosessorer, hvorimot det på en halvakustisk gitar er montert interne mikrofoner eller «pickups». Denne gitar kobles til en forsterker, men beholder den akustiske lyden.

Kjøp klassiske strengeinstrumenter til lave priser

Gitaren er et klassisk strengeinstrument, og er fullstendig overlegen når publikum skal velge deres favoritt soloinstrument. Hos Danmusikk.no kan du finne masse forskjellige gitarer fra kvalitetsmerker som Fender, Yamaha og Sant Guitars i flere varianter og kvaliteter til fornuftige priser. Uansett om du er venstrehendt, barn, nybegynner eller profesjonell musiker.

Musikkspesialistene hos Danmusikk.no er alltid klare til å hjelpe deg med ditt valg. Avhengig av ditt nåværende nivå, din målsetting, ditt budsjett, og gitarens formål, kan du få gode råd og hjelp av profesjonelle til å velge den riktige gitar for deg.

Danmusikk.no tilbyr også kvalitetskontroll hvor de justerer gitarens nakke og lengde på strengene, samt tester elektronikken innen de sender din nyinnkjøpte gitar hjem til deg.

Trenger du rådgiving, kan alltid kontakte Danmusikks kundeservice på tlf. 21 98 88 44 eller på mail: post@danmusikk.no.