Kjøp rollup for alle behov

Når du skal gjøre din bedrift eller ditt budskap synlig i gaten, i butikken, på messen eller til en begivenhet er det nødvendig med de riktige reklamesystemer. Én mulighet er å gjøre bruk av rollup som er en type reklame som hives opp fra en kassett i jorden. Det betyr at de lett kan pakkes sammen og transporteres med til forskjellige messer og events. For eksempel er de perfekte å ha med hvis du skal reklamere til en større sportsbegivenhet som et løp, eller hvis du ofte stiller opp på messer og ønsker mest mulig oppmerksomhet fra dine potensielle kunder. De kan brukes til bedrifter i alle bransjer, og du kan selvfølgelig også anvende de inne i din butikk eller ute på gaten hvis du har en fysisk butikk. 

Hos Easydisplay.no finner du et stort utvalg av forskjellige reklamesystemer og messtutstyr, og her kan du selvfølgelig også finne et bredt sortiment av rollup. Det finnes en rekke ulike modeller som varierer i størrelse, utseende og kvalitet. For eksempel kan du velge en relativt liten rollup med en lett aluminiumskassett dersom du ofte skal transportere din rollup til forskjellige messer, og dersom du ikke har planer om å bruke den utenfor. Skal du derimot bruke den til utendørs event slik at den må ståle vindstøt og ujevne underlag, da kan du med fordel velge en rollup med en tyngre kassett, ekstra føtter og jordhaker som sikrer optimal stabilitet.

På nettsiden kan du se hele utvalget av rollup og finne presis den modellen som egner seg til din bedrift og dine krav. Alle rollup er i en super god kvalitet slik at du får slitesterke reklamesystemer med motiv i høy kvalitet. I tillegg får du alle produkter til en super pris, så det er en veldig god investering i virksomhetens fremtidige synlighet.