Komfort og design i én sko

Sneakers har gjennom de siste årene blitt mer og mer populære. Det skyldes ikke minst deres evne til å kombinere det komfortable og slitesterke med det stilige. Et par gode joggesko holder føttene friske og komfortable hele dagen, samtidig med at de gir deg et sporty og moderne look. Hos Asfvlt har de utviklet en rekke herlige sneakers som kan brukes til alle anledninger. Med årene har de blitt et både anerkjent og populært merke, og de leverer gang på gang herlige kolleksjoner til stilbevisste menn og kvinner. 

En av deres mest populære modeller gjennom tiden er uten tvil den herlige Speed Sock. Skoen har en lang rekke egenskaper som gjør at den gir deg maksimal ytelse og komfort. Den er nemlig produsert i et mesh-materiale som er utrolig mykt og behagelige, og sålene er utviklet i neopren fra den nyeste teknologien slik at de former seg etter foten. Samtidig har hælen både polstring og god demping, noe som er med til å gi enda mer komfort. Speed Socks er en sikker favoritt i hverdagen, fordi du får god støtte og komfort i løpet av hele dagen – også for deg som beveger deg mye i fitiden eller på jobb. Materialene er både behagelige og slitesterke, slik at du kan ha glede av skoen i lang tid, og så har den samtidig et veldig stilig og enkelt design. Dette betyr at du kan bruke dine Speed Sock sneakers fra Asfvlt i alle aledninger, også i penere sammenheng.

Et par Asfvlt sko er en investering du helt sikkert vil ha glede av i lang tid fremover, og du vil uten tvil kunne merke forskjellen med en gang du prøver dine nye sneakers. Finn ditt nye par hos Kleins.no i dag, der du finner et stort utvalg av de populære og herlige Asfvlt sko.