Økologiske produkter fra På Stell

På Stell tilbyr to herlige produkter som kan hjelpe deg hverdagens rengjøring og vask. Med den originale sitronsåpe og den økologiske ullvask kan du behandle dine klær på den best mulige måten og ta godt vare på dine plagg. De virker både effektivt men er samtidig skånsomme mot både deg, dine plagg og miljøet.

Sitronsåpen er en effektiv flekkfjerner som kan brukes på alle forskjellige typer tekstiler som ull og bomull samt andre plagg, tepper, tremøbler og mye mer. Flekkfjernersåpen fjerner flekker av bær og juice, urin, blod, sminke, deodorant, brus og is, fett, frukt, olje, kaffe og mye, mye mer. Den er god å ha i hverdagen når du eller barna plutselig får flekker på klærne. Den er produsert uten palmeolje og inneholder ingen tilsetningsstoffer, enzymer, blekemidler, fargestoffer, syntetisk parfyme eller annet som kan skade deg eller miljøet. Faktisk er den så mild at du kan bruke den til å vaske hendende. På Stell Ullvask er perfekt for skånsom vask av ull, silke og andre plagg. Den inneholder heller ingen skadelige stoffer og er utrolig skånsom og mild. Samtidig virker den dog effektivt og sikrer lang holdbarhet av dine plagg.

Begge produkter er altså produsert med omtanke for miljøet, er skånsomme mot både deg og miljøet, og virker samtidig effektivt etter hensikten. De er økologiske og biologiske nedbrytbare, så du kan vaske med god samvittighet. Produktene er svært drøye og holder derfor lenge. På Paastell.no kan du lese mer om de fantastiske produkter og se om det er noe du kan ha behov for i din hverdag. Da trenger du ikke bekymre deg om verken å ødelegge dine plagg eller skade miljøet når du vasker. Besøk nettsiden i dag og kjøp enten den herlige flekkfjerner sitronsåpe eller den skånsomme ullvask i dag. Du får begge produkter til en veldig fordelaktig pris.